Peitä tummat silmänaluset Paese Nanorevit peitevoiteella

Etsin pitkään putiikkiini meikkisarjaa, joka olisi minulle ammattimeikkaajana laadukas, soveltuu kuvausmeikkeihin ja asiakkaille omaan meikkaukseen. Lisäksi meikkituotteiden, joka pääsee valikoimiini pitäisi olla edullisia. Löysin edullisen ja laadukkaan Paese ihoa hoitavan meikkisarjan! Ihanaa! Tämä laadukas meikkisarja tulee Suomeen vieläpä läheltä, vain tuosta meren yli Puolasta. Olen nyt 2 vuotta myynyt asiakkailleni Paese kosmetiikkaa  ja monet olivat ihmetelleet mihin tämä sarja katosi, kun Hehku kosmetiikkaketju lopetti Suomessa? No nyt niitä saa Tinttis –verkkokaupasta ja täältä Naantalin Mäntykaari 20 kivijalkamyymälästäni!

Paesen ehdoton valtti on tuotteiden hoitavuus. Esittelen tässä lempparini Paese Nanorevit Brightening Concealer–peitevoiteen. Jos joku niin tummat silmänaluset ärsyttävät naisia. Olen aina koko 26-vuotis meikkaajaurani aikana toitottanut, kuinka tärkeää on hoitaa silmänympärysihoa. Tärkeintä on peittää  tummat silmänaluset kevyesti, mutta kokonaan. Se on ehdotonta jos haluaa näyttää virkeältä ja raikkaalta. Myös silmämeikki pääsee oikeuksiinsa, kun tummat sinisyydet poistuvat silmien alta ja nenänvarren nurkasta läheltä silmää.

Nanorevit Concealer peittää tummat silmänaluset valoaheijastavalla koostumuksella ja hoitaa mustaviinimarjan siemenöljyllä. Marjojen siemenöljyt ovat pitkään olleet trendikkäitä kosmetiikan raaka-aineita. Eikä suotta, sillä ne kosteuttavat, lisäävät ihon kimmoisuutta ja suojaavat ihoa.  Paese Brightening Concealer –peitevoiteessa on kaikki nämä: hoitaa, kosteuttaa, raikastaa ja peittää.

Tässä tulee Tintin Nanorevit peitevoiteen käyttövinkki:

Levitä kasvoille ensin meikkivoide esim. Paese Lifting FoundationLevitä Paese Nanorevit Concealer tuotetta pieni määrä nylon-siveltimellä silmänalusiin ja silmän sisänurkkiin lähelle nenän vartta (tämä tumma alue monilta unohtuu meikata). ja painele meikkaamasi alue puhtain sormin. Toista käsittely sormin ja painele peitevoide vielä uudestaan sormien avulla. Kiinnitä meikki ohuella Paese Bamboo -puuterilla ja meikkaa silmämeikki normaalisti.

Nanorevit peitevoiteen etu on se, että olitpa sitten nuori ja vähän tummat silmänaluset tai jo uurteikkaammman ihon omaava nainen, saat tällä tuotteella heti raikkaan ilmeen ja hoitavan lopputuloksen meikkiisi. Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leikkokukkia, kukkapantoja ja kranssikursseja

Davines LOVE!