Puff cloud silmänaluspuuteri Paeselta

Saanen esitellä uutuuspuuterin silmänalusille! Tämä on aivan uusinta uutta mitä vastaavaa muilla tuskin löytyy. Uusi Paese Puff Cloud silmänaluspuuteri on voittanut ammattikosmetiikan Lajinsa Paras 2020 palkinnon! Tuomaristo vaikuttui täysin uudentyyppisestä irtopuuterista, joka sai kehuja sen monipuolisuudesta, suloisesta pakkauksesta ja laadukkaasta koostumuksesta. Puuteri kiinnittää silmänalusihon peitevärin/meikkivoiteen hävyttäen silmäpusseja ja juonteita - jättäen ihon uskomattoman sileäksi.

Tuomariston perustelut Puff Cloudin voitosta:
"Puff Cloud tuntuu siltä, kuin heilauttaisi taikasauvaa, koska se jättää silmänaluset mattapintaisiksi ja täydellisen sileiksi. Tuotetta voi käyttää hyvin monipuolisesti, sillä se sopii myös luomivärin pohjustajaksi ja T-alueelle."  

Tintin käyttövinkki Puff cloud silmänaluspuuterille: 
Levitä kosteusvoide ja silmänympärysvoide. Sivele Paese Nanorevit Brightening Concealer valoaheijastavaa peitevoidetta silmänympärysiholle ja nenän varteen silmän sisänurkkaan. Ota Puff Cloud puuteria rasiasta kanteen pieni määrä. Sivele pienellä pyöreällä poskipunasiveltimellä puuteria juuri meikkaamisi kohtiin. Voit tehostaa posipäiden kuultoa samalla puuterilla. Puff ja tummat ja väsyneet silmänalusesi ovat tipo tiessään!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leikkokukkia, kukkapantoja ja kranssikursseja