Davines LOVE!


Rakkaudestani ihanaan Davines hiustenhoitosarjaan postaan ensimmäisen hiustenhoitovinkkini! Ah, tämä niin ihana meidän hiusammattilaisten käyttämä hiustenhoitosarja Davines, matkaa meidän kutreja ja kylpyhuoneita kaunistamaan Italian vehreiltä rinteiltä. Davines hiustenhoitosarja sisältää niin paljon kuin mahdollista luonnon raaka-aineita ja monet kasvipohjaisista aineista, kuten öljyt ovat luomua. Luontoa säästäen pakkaukset ovat yksinkertaiset ja helposti kierrätettäviä. Davines hiustenhoitosarjaa myyvät vain hiusammattilaiset ja sitä saa ostaa Tinttis-verkkokaupasta ja Tintti’s Flowers Makeup & Art kotikaupasta. Olen paljon saanut lisäkysymyksiä verkkokauppani Tinttis.fi tuotteiden toimivuudesta ja aprikointia käyttövinkeistä. Jos joku asia mietityttää sopiiko kenties tämä tuote minulle? 

Davines Love shampoo käyttövinkit tulevat tässä:

Kauniin laventelinsävyinen Love sampoo silottaa ja kiillottaa kuivat hiukset niin, että ne eivät jää pörröisiksi. Tämä tuote toimii parhaiten kuivien, luonnonkiharoiden ja käsiteltyjen hiuksien kosteuttavana sampoona. Kosteuttavana aineosana on luonnonmukaisesti Italiassa viljeltyä oliiviöljyä, joka on tuotettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Itse käytän Love sampoota, vaikka minulla ei ole luonnonkiharat hiukset. Jatkuva raitalappuvärjäys kuivattaa hiukseni ja Davines LOVE sampoo on hiuksiini täydellinen! Pesen Davines Love sampoolla hiukset noin joka toinen päivä. Hieron sampoon kosteisiin hiuksiin, vaahdotan ja huuhtelen. Love sampoo tekee pehmeät ja kiiltävät hiukset samalla kosteuttaen ja hoitaen jättämällä hiuksien pinnan kauniiksi. No kenelle tämä hiustuote ei sitten käy? Jos omaat ohuet volyymiä kaipaavat värjäämättömät hiukset. Tämän takia on hyvä tietää millä tuotteella peset hiuksesi. Love shampoo ostajan tietenkin kannattaa pesu viimeistellä Love Conditioner hoitoaineella. Tämä hoitoaine tukee kosteuttavan sampoon vaikutuksia, se on superkosteuttava ja hiuksien takkuja selvittävä. Soveltuu myös aitohiuspidennyksien hoitoon ja selvittämiseen.

Kun taannoin ilmoitin omalla facebook tililläni, että lisään Tinttis verkkokauppaan Davines tuotesarjasta huippulempparini myyntiin, sain useita kehuja valinnastani, sillä kun kerran näitä kokeilee, rakastuu Davinesiin. Love.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leikkokukkia, kukkapantoja ja kranssikursseja